Topptur Foredrag Filmvisning 2020

Skifantomet med Jølster Adventure skulle arrangere topptur den 4 april med foredrag og skifilm på Skei Thon Hotel Jølster etterpå.

På grunn av coronaviruset må vi avlyse arrangementet.

Vil prøve å ha arrangementet seinare i år. Vil informere på facebook, skifantomet.com og jolsteradventure.no så fort vi har funnet ein ny dato.

TOPPTUR / FELLESTUR

Oppmøte kl 09:30 på Thon Hotel Jølster
Turen avsluttes i ein liten basecamp med matservering.
Kostnad vert kr. 300 som inkluderar drikke (varm drikke, brus og alkoholfri øl) og mat.
Påmelding til turen.
Bruk skjema på jolsteradventure.no

FOREDRAG OG FILMVISNING

Thon Hotel Jølster kl 20:00
Inngangsbillett.
Info om pris kommer snart.
Trekning av premier på inngangsbilletten.

Første mann ifrå tidligere Sogn og Fjordane på Mount Everest Håkon Åsvang starter kvelden med eit 1 times foredrag. Blir ein pause i midt foredraget

Vil i foredraget fokusere på bestigningen av Annapurna i 2019 og forsøket han gjorde i 2017. Litt om veien mot Everest i 2016 og 7 sunmit han ble ferdig med i 2018

Etter Håkon Åsvang vil Ingeborg Sol Fure ha eit foredrag på 10 min.

«Å ta ut postensiale sitt har sin pris, og i 2014 møtte Ingeborg Sol Fure veggen med eit brak. Vegen attende til kreativitet og overskot fann ho ute i naturen, på ein relativt kronglete sti full av flamingoar, ballongar og humor. Ho hevdar no at friluftsliv er meir enn berre å samle på 2000-meterstoppar eller å telje teltdøgn i -30 grader. Sol Fure vil  gjennom foredraget «Det er MIN tur» vise oss korleis naturen kan nytast på eigne premissar, og likevel kunne kalle seg sjølv ein eventyrar!»

Etter foredragene er det filmvisning. Før filmen på 25 min vises er det trekning av premier ifrå DinSport.

Følg med på Skifantomet på Facebook eller kontakt med oss på post@jolsteradventure.no om du er noko du lurar på. Pga. matserveringa er det påmelding. Bruk skjema på jolsteradventure.no

Nedenfor er bilder ifrå turen og basecampen i 2019

FOREDRAG OG FILMVISNING 4 APRIL

4 april på Thon Hotel Jølster kl 20:00. Inngangsbillett

Før filmen er det foredrag og eventuelt trekning av premier på inngangsbilletten.

Filmen (ca 25 – 30 min) viser toppturar, stisykling og vannhopping i Jølster.

NEDENFOR LIGGER LOGOEN TIL DEI SOM SPONSA MED PREMIER PÅ ARRANGEMENTET I 2019


Bilder ifrå 2018

Vi var mange som kosa oss på arrangementet 24 mars 2018. På toppturen var 15 personar.

Gjekk opp til Støylsnova og kjørte ned til Sægrov. Avslutta turen ved å ha pølsefest ved ein bålpanne og lavvo.

Seinare på kvelden var det foredrag og filmvisning på Thon Hotel Jølster. Kom totalt 68 personar. God stemning heile kvelden.

TAKK TIL:

.

Historikk

Har arrangert fellestur i palmehelga siden 2009. I 2014 gjekk turen til Skafonnfjellet i Fossheimsdalen. Sjølv om været var dårlig kom vi oss på toppen. Turfølgje bestå av 11 personer. I 2013 var været veldig bra som resulterte i rekord stort oppmøte på fellesturen til Steinegga. Med sol ifrå sky fri himmel og vindstille fekk fjellheimen i Jølster vise seg ifrå sin beste side til stor glede for dei 21 som var med på fellesturen. I 2012 var fellesturen på i Gotdalsnipa ved Ålhus. Då var det totalt 19 personer. Seinare på kvelden var det totalt 37 personer som såg filmen «Unike kontrastar» på Skei hotel.

Nedenfor ligger det to filmsnutter ifrå fellesturen 23 mars på Steinegga laga av Sigmund Magnus Sunde og Skiindeep Productions (Øyvind Kjøs).

.